Terug naar Nieuws

Feestelijke opening praktijk

Op 10 september 2022, was het eindelijk zo ver! De officiële opening van het nieuwe gezondheidscentrum Lloyd's Terras. Het gebouw is op 1 april 2020 in gebruik genomen, maar door de corona maatregelen, was de praktijk gelijk een aantal weken gesloten. In ben op 4 juni 2020 als Bekken- Oefentherapeut Cesar gestart met werken bij Fysio Topzorg. Doordat de kans op besmetting te groot was om in grote getale bij elkaar te komen, was de opening uitgesteld tot september j.l. Er was een inloopmiddag voor de inwoners van Veendam en omgeving, waar bij diverse standjes gekeken kon worden wie er allemaal in het gezondheidscentrum werken en wat de behandelmogelijkheden zijn. Ook was er veel animo voor de gratis pennen, bidons, winkelwagelmuntjes, nagelvijlen, vingerspelletjes en ander PR materiaal.

Ik werk op maandag en donderdag in het Lloyds Terras en huur een behandelruimte bij Fysio Topzorg. Als je binnen komt lopen, ga je linksaf en aan het eind van de gang, rechts is de wachtkamer.

Op woensdag blijf ik werken bij Fyzigo in het Gezondheids- & Verpleegcentrum 'het Dokhuis', Raadhuislaan 47C, 9665 JA Oude Pekela. Ik ben op beide lokaties mobiel te bereiken op tel: 06-30 70 71 42. 

opening praktijk